מתכון מושלם של דיפר (כפית) שוקולד ודבש לראש השנה, יאמיז (רשת) 2016
רוי שוקולד ממשיך להפתיע עם טריק פשוט לממתק שוקולד שיעשה לכם את ארוחת החג. מקורי, יצירתי והכי חשוב – קליל. אפשר לחלק לכולם ובטוח לזכות בחיוך. פתרון נפלא
מתכון לסוכריות מעוגת דבש מצופות שוקולד
רוי שוקולד במתכון מפתיע ומגרה במיוחד, גם עוגת דבש, גם שוקולד וגם סוכריה. אם חשבנו שראינו כבר עוגות דבש מקוריות, אז הפעם תפסו אותנו עם הלסת למטה
ברכת שוקולד על מקל להכנה בבית – יאמיז 2016
Roy שוקולד עם מתכון קליל וכייפי לברכה שתמתיק את החג. מצרכים, איך מכינים וטיפ של רוי!
שוקולד גדול, ההצלחה של ROY שוקולד – ידיעות אחרונות 2015
לאחר הזכייה בתחרות עסקים קטנים, החליטו בידיעות אחרונות לחזור אלינו לראות מה השתנה?!
“השתתפות בתחרות עסקים קטנים עזרה לנו מאוד ברמת החשיפה. בכלל, מאז התחרות נהייתי אדם מאוד מתוקשר. בכל פעם שיש משבר בענף השוקולד אני מתראיין במדיה”.
לא רוצים להפוך לעלית – כלכליסט 2013
זה נגד הפואנטה שלנו לשווק שוקולד פרימיום, כך מצהירים בראיון ל”כלכליסט” בני הזוג רואי ושרון גרשון, המייסדים והבעלים של רשת ROY שוקולד, שמפעילה חמישה סניפים בישראל
הכנת פראלינים, שלב אחרי שלב. וואלה, 13 ספטמבר 2011
רואי גרשון, שוקולטייר ובעלים של roy שוקולד, מלמד אתכם שלב אחרי שלב איך הופכים שוקולד לזהב של ממש: המדריך השלם להכנת פרלינים
מחקר חדש: שוקולד בריא לשיניים – מאקו 2009
אחרי שנים שמזהירים אותנו מהסכנה של שוקולד לשיניים, אנחנו מתבשרים על מחקר חדש הקובע כי שוקולד דווקא תורם לבריאות הפה והלסת. כדי לבחון לעומק הלכנו למומחה בתחום – השוקלטייר רואי גרשון
טמפרינג, שלב אחרי שלב… (כולל סרטון הדגמה) – Ynet 2009
השלב המסובך בכל הכנת פרלינים הוא הטמפרינג. רואי מסביר איך עושים טמפרינג לשוקולד ואיך ממשיכים עם זה הלאה.
תרפיה בשוקולד: האם זה אפשרי להכין פרלינים בבית? – Ynet 2009 (כתבה ראשונה בסדרה)
רואי טוען שזה אפשרי להכין בבית פרלינים מושלמים ושגם הוא התחיל ככה את דרכו. רוצים להבין איך?
מקס ברנר, מאחוריך! – וואלה 2006
כשלרואי גרשון נמאס מהייטק הוא התחיל להשתתף בסדנאות שוקולד ובסוף הקים ממלכה מתוקה משלו עם פרלינים, ממרחים, משקאות ובית קפה צמוד