הסיפור שלנו
רוי גרשון עזב קריירה מצליחה בעולם ההיי-טק לפני יותר מ – 17 שנים עם חלום ונסע לבלגיה לביה”ס לשוקולד של קליבו ללמוד את רזי המקצוע. תוך זמן קצר הפך להיות אחד השוקוליטרים המובילים בארץ.
אנו ב ROY CHOCOLATE עובדים עם מיטב חומרי הגלם על מנת ליצור עבורכם רגע של קסם, סיפור קטן הארוז בהרבה אהבה
השוקולד שלנו
פרלינים וטראפלס ייחודיים משוקולד אירופאי מובחר, המשלבים מיני פירות, תבלינים, אלכוהול משובח, מגוון אגוזים ופינוקים נוספים היוצרים שלל טעמים.
החל מטעמים קלאסיים של וניל צרפתי, נוגט, תפוז וקרם אגוזים ועד שילובים ייחודיים של גנאש פיסטוק פטל, טראפלס צ’אי מאסללה ופרלינים של פופוקורן נוגט.
סדרת ה CHOCOLATE DREAMS של רוי פותחה מתוך רצון לתת חוויה ייחודית של טעמים ומרקמים עם פרלינים עגולים דקיקים ועשירים במגוון מילויים של אספרסו, פופקראנץ, פיסטוק, קרם אגוזים, ג’נדויה ועוד… והכל ביחס ייחודי ומושלם בין מילוי וציפוי – שונה מכל מה שהכרתם.
בין לקוחותינו ניתן למצוא לקוחות פרטיים, לקוחות עסקיים מהחברות המובילות במשק ורשתות בתי מלון.


תרומה לקהילה
אנו מאמינים כי חלק מהעשייה היומיומית שלנו הינה בנתינה!
ברוי שקולוד מועסקים אנשים עם צרכים מיוחדים שעובדים אצלנו שנים רבות, כתרומה לקהילה ועם המון אהבה.
עבודת האריזה נעשית על ידי נפגעי נפש, אנשים עם פיגור שכלי ועיוורים.
לשמחתנו, שוקולד תמיד משמח! אנחנו רואים זכות גדולה ביכולנו לשמח עם שוקולד! לכן, אנו תורמים שוקולדים לאירועים של עמותות רבות ביניהן (ולא רק): שמחה לילד, אקי”ם, לב אוהב, קו לחיים, ויצ”ו, מרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית ועוד
בנוסף – זכינו בפרס דה מרקר לתרומה לקהילה!