כתבות

מפעל שוקולד ROY CHOCOLATE

מארזי סדרת חלומות

טעם מופלא, איכות בלתי מתפשרת, מתכונים ייחודיים ותשוקה אדירה לעולם השוקולד. אלה הם רק חלק מהמרכיבים שהפכו את ROY CHOCOLATE למפעל שוקולד מהמובילים בישראל. הוא הוקם ב-2004 על ידי השוקולטייה רואי גרשון, מי שבחר את השוקולד המשובח על פני עולם ההיי-טק וגילה עד כמה הטעמים והניחוחות מנצחים את הכל. הרצון האדיר ללמוד ולפתח טעמים מיוחדים עשה את שלו, ועד היום מייצר מפעל השוקולד פרלינים וטראפלס במגוון רחב של מילויים וציפויים, וגם שפע של חטיפים, ממתקים ומשקאות שוקולד, כולם עטופים היטב במארז מרהיב, וגם מותאמים אישית ללקוח שרוצה להוסיף מסר אישי, מיתוג או ברכה קצרה.

מפעל שוקולד ייחודי ומרגש
השוקולד הוא סוחף ומרגש כשלעצמו, אבל נדמה שלאורך השנים הפך המפעל של ROY CHOCOLATE להרבה יותר מאשר עוד מפעל שוקולד בנאלי ומוכר. ביקור קצר במפעל מגלה עד כמה הוא ייחודי, שכן בין ארבעת הקירות הללו מועסקים גם אנשים עם צרכים מיוחדים שמשתלבים בחברה ומפגינים רצון אדיר ותשוקה לעשייה, לשוקולד ולכל לקוח באשר הוא. אם מטרת השוקולד היא לשמח ולהעניק טעם עשיר יותר לחיים, עובדי המפעל הם ההוכחה הטובה ביותר לאופן שבו אנחנו משיגים את שתי המטרות הללו.

שוקולד בהתאמה אישית
התשוקה של ROY CHOCOLATE היא לא רק לשוקולד איכותי – אלא גם לשוקולד ייחודי. לצד פרלינים עם מילויים מפתיעים כמו קרם חמאת בוטנים וקרם אספרסו, כל לקוח יכול לבחור את הכיתוב האישי על טבלת השוקולד, את הלוגו על כל פרלין ואת הטראפלס שמתאימים בדיוק לכם. כך מייצר המפעל שפע אדיר של פינוקים מתוקים שמתאימים לכל מתנה, בן אם מדובר בשי ללקוח או במתנה ליום ההולדת. הדיוק בכל פרלין וטראפל, ההקפדה על אריזות מעוצבות והעבודה המסורה של כלל העובדים, אלה הם בדיוק המרכיבים שהופכים את ROY CHOCOLATE מעוד מפעל שוקולד קלאסי למקום שבו השוקולד מקבל מקום של כבוד והופך ליצירת מופת.