מתכון פרלינים בטבילה

14 יולי, 2020 by

מתכון לפרלינים טבולים בשוקולד מטומפרר.

מצרכים:

160 גרם שוקולד חלב

120 גרם פרלינה (מחית אגוזי לוז)

35 גרם ברס (קראנץ’ אגוזי לוז)

500 גרם שוקולד מריר

 

אופן ההכנה:

1

מכינים את הקרם: ממיסים את השוקולד במקרוגל, מוסיפים את הפרלינה ומערבבים.

מוסיפים את הברס לתערובת ומערבבים.

יוצקים את הקרם לתוך תבנית או קופסא שטוחה מרופדת היטב בנייר אפייה, ומכניסים למקרר עד שהשוקולד מתקשה.

2

מטפררים את השוקולד. הסבר על טמפרור השוקולד תמצאו כאן.

כמות השוקולד הנקובה במתכון נחוצה כדי שיהיה נוח לעבוד,ומתוכה משתמשים לציפוי רק בכ-250 גרם. את היתר שומרים בטמפרטורת החדר לשימוש חוזר.

3
מרכיבים את הפרלינים:

פורסים את הקרם הקר לריבועים קטנים ,ובעזרת מזלג טובלים כל ריבוע בשוקולד המטומפרר.

ניתן לקנות מזלגות טבילה ייעודיים לפרלינים בחנויות המתמחות – זה לא עולה הרבה, העבודה נוחה יותר והתוצאות יפה יותר.

4

מניחים כל ריבוע בצד על נייר אפייה או שקף לכמה דקות, שקף יעניק ברק לפרלינים המוכנים.

מכנסים למקרר לרבע שעה, להתקשות, ומוציאים.

מניחים מחוץ למקרר במשך רבע שעה לפחות לפני ההגשה.