כתבות

מתכון טראפלס שוקולד נענע

פרלין לבבות שוקולד מריר

מתכון לטראפלס בטעם שוקולדי וניחוח נענע שיפתיע את האורחים שלכם. קל להכין ומהיר לאכול.

מצרכים:

80 מ”ל שמנת מתוקה

85 גרם חמאה

6 גבעולי נענע

340 גרם שוקולד מריר

לציפוי

אבקת קקאו

אופן ההכנה:

1

בסיר קטן מביאים את השמנת ,החמאה והנענע לסף רתיחה.

מכבים את האש , מכסים את הסיר ומניחים לכמה דקות.

2

מסננים את תערובת השמנת, תוך מעיכת הנענע, לתוך קערה ובה השוקולד, זורקים את הנענע.

מחכים כדקה עד שהשוקולד נמס ואז מערבבים למרקם חלק.

אם תערובת השמנת התקררה והשוקולד לא נמס אפשר להעביר את הקערה למיקרוגל ל-30

שניות ולערבב שוב.

3

מערבבים את הקרם לקופסא ומכניסים למקרר לכמה שעות, עד שהבלילה מתקשה .

מוצאים את הקרם מהמקרר ומניחים לו להגיע לטמפרטורת החדר .

4

יוצרים כדורים בעזרת כפית פריזיאן ומגלגלים כל כדור באבקת קקאו.

בין כדור לכדור טובלים את הפריזיאן במים רותחים.