שמרו איתנו על קשר!
לשאלות, הזמנות, עזרה וכל מידע שתרצו, פנו אלינו כאן ועכשיו
 

לבבות שוקולד קפואים על מקל קינמון

מתכון ללבבות שוקולד המוגשים בצורה יוחדת על מקלות קינמון. מחפשים משהו מתוק להפתיע את בן הזוג? אהבה ושוקולד הם תמיד שילוב מנצח.

מהמתכון יוצאים כ-15 לבבות.

להכנת מתכון זה תזדקקו לשלוש תבניות מאפינס מצורת לב, רצוי מסיליקון.

לקרם האנגלז


set3_1001 כוס חלב

3/4 כוס סוכר

4 חלמונים

 

 ללבבות השוקולד

set4250 גרם שוקולד מריר איכותי

2 כפות ליקר אייריש קרים או כל ליקר קפה

1/2 כוס ברס (קראנץ' אגוזי לוז) או ליקר קפה

1 מיכל שמנת מתוקה

15-20 מקלות קינמון

 לקישוט

אבקת סוכר ואבקת קקאו

 

אופן ההכנה

1

מכינים את קרם האנגלז.

בסיר קטן מביאים לרתיחה את החלב עם 50 גרם מהסוכר ומורידים מהאש.

במקביל מקציפים את החלמונים עם 100 גרם הסוכר הנותרים עד לקבלת קצף יציב וקשה.

2

שופכים את החלב הרותח על החלמונים המוקצפים, תוך כדי ערבוב במטרפה,לקבלת קרם נוזלי .

מוסיפים את השוקולד לקרם האנגלז החם ומערבבים עד להמסה.

מוסיפים את האייריש קרים ואת הברס, מערבבים ומצננים.

3

מכינים את הלבבות.

מקמקציפים פיצים את השמנת המתוקה עד לקבלת פסגות קצפת רכות ומקפלים אותה ב-3 מנות לתוך קרם השוקולד הקר.

ממלאים את השקעים שבתבניות בקרם ותוקעים בכל אחד מקל קינמון.

4

מכניסים למקפיא לכמה שעות עד שהקרם מתקשה, ומשחררים מהתבנית.

מעטרים כל לב באבקת סוכר ואבקת קקאו, בדוגמת חצי -חצי.

 

רוצים להשקיע במישהו אהוב? תוכלו להזמין מתנות מפנקות לאהובים ולקבל אותם עד אליכם.

טבלת I Love You של עיגולים במילוי קרם אגוזים.

 

newsletter image
רוצים לקבל הטבות והנחות, ולדעת ראשונים על המבצעים שלנו?
הצטרפו למועדון הלקוחות שלנו והשארו מעודכנים
מאשר/ת לקבל מידע ועדכונים מאתר Roy Chocolate

youtube facebook Roy שוקולד.

רשת בוטיקי שוקולד ומתוקים. שוקולד פרימיום עם מגוון מארזי מתנה של פראלינים, טראפלס, פראלינים ממותגים, חטיפי שוקולד ייחודיים, מתנות ראש השנה, סלסלות שי לחג, מארזי שי לפסח. מארזים לעובדים, מתנות ללקוחות. |משרדי הנהלה וסניפי הרשת: 03-9393963 : דוא"ל: info@roychocolate.co.il | לקוחות עסקיים- שרון: 054-2800051

×
×
loading...