שמרו איתנו על קשר!
לשאלות, הזמנות, עזרה וכל מידע שתרצו, פנו אלינו כאן ועכשיו
 

מתכון פרלינים בטבילה

 

מתכון לפרלינים טבולים בשוקולד מטומפרר.

מצרכים:

chocolate160 גרם שוקולד חלב

jar120 גרם פרלינה (מחית אגוזי לוז)

nuts35 גרם ברס (קראנץ' אגוזי לוז)

dark_chocolate500 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

1

מכינים את הקרם: ממיסים את השוקולד במקרוגל, מוסיפים את הפרלינה ומערבבים.

מוסיפים את הברס לתערובת ומערבבים.

יוצקים את הקרם לתוך תבנית או קופסא שטוחה מרופדת היטב בנייר אפייה, ומכניסים למקרר עד שהשוקולד מתקשה.

2

מטפררים את השוקולד. הסבר על טמפרור השוקולד תמצאו כאן.

כמות השוקולד הנקובה במתכון נחוצה כדי שיהיה נוח לעבוד,ומתוכה משתמשים לציפוי רק בכ-250 גרם. את היתר שומרים בטמפרטורת החדר לשימוש חוזר.

3

מרכיבים את הפרלינים:

פורסים את הקרם הקר לריבועים קטנים ,ובעזרת מזלג טובלים כל ריבוע בשוקולד המטומפרר. 

ניתן לקנות מזלגות טבילה ייעודיים לפרלינים  בחנויות המתמחות – זה לא עולה הרבה, העבודה נוחה יותר והתוצאות יפה יותר.

4

מניחים כל ריבוע בצד על נייר אפייה או שקף לכמה דקות, שקף יעניק ברק לפרלינים המוכנים. 

מכנסים למקרר לרבע שעה, להתקשות,  ומוציאים.

מניחים מחוץ למקרר במשך רבע שעה לפחות לפני ההגשה.

 

 

newsletter image
רוצים לקבל הטבות והנחות, ולדעת ראשונים על המבצעים שלנו?
הצטרפו למועדון הלקוחות שלנו והשארו מעודכנים
מאשר/ת לקבל מידע ועדכונים מאתר Roy Chocolate

youtube facebook Roy שוקולד.

רשת בוטיקי שוקולד ומתוקים. שוקולד פרימיום עם מגוון מארזי מתנה של פראלינים, טראפלס, פראלינים ממותגים, חטיפי שוקולד ייחודיים, מתנות ראש השנה, סלסלות שי לחג, מארזי שי לפסח. מארזים לעובדים, מתנות ללקוחות. |משרדי הנהלה וסניפי הרשת: 03-9393963 : דוא"ל: info@roychocolate.co.il | לקוחות עסקיים- שרון: 054-2800051

×
×
loading...