לבבות שוקולד קפואים על מקל קינמון
מתכון ללבבות שוקולד המוגשים בצורה יוחדת על מקלות קינמון. מחפשים משהו מתוק להפתיע את בן הזוג? אהבה ושוקולד הם תמיד שילוב מנצח.
מהמתכון יוצאים כ-15 לבבות.
להכנת מתכון זה תזדקקו לשלוש תבניות מאפינס מצורת לב, רצוי מסיליקון.
לקרם האנגלז
1 כוס חלב
3/4 כוס סוכר
4 חלמונים
ללבבות השוקולד
250 גרם שוקולד מריר איכותי
2 כפות ליקר אייריש קרים או כל ליקר קפה
1/2 כוס ברס (קראנץ’ אגוזי לוז) או ליקר קפה
1 מיכל שמנת מתוקה
15-20 מקלות קינמון
לקישוט
אבקת סוכר ואבקת קקאו
אופן ההכנה
1
מכינים את קרם האנגלז.
בסיר קטן מביאים לרתיחה את החלב עם 50 גרם מהסוכר ומורידים מהאש.
במקביל מקציפים את החלמונים עם 100 גרם הסוכר הנותרים עד לקבלת קצף יציב וקשה.
2
שופכים את החלב הרותח על החלמונים המוקצפים, תוך כדי ערבוב במטרפה,לקבלת קרם נוזלי .
מוסיפים את השוקולד לקרם האנגלז החם ומערבבים עד להמסה.
מוסיפים את האייריש קרים ואת הברס, מערבבים ומצננים.
3
מכינים את הלבבות.
מקמקציפים פיצים את השמנת המתוקה עד לקבלת פסגות קצפת רכות ומקפלים אותה ב-3 מנות לתוך קרם השוקולד הקר.
ממלאים את השקעים שבתבניות בקרם ותוקעים בכל אחד מקל קינמון.
4
מכניסים למקפיא לכמה שעות עד שהקרם מתקשה, ומשחררים מהתבנית.
מעטרים כל לב באבקת סוכר ואבקת קקאו, בדוגמת חצי -חצי.
רוצים להשקיע במישהו אהוב? תוכלו להזמין מתנות מפנקות לאהובים ולקבל אותם עד אליכם.
טבלת I Love You של עיגולים במילוי קרם אגוזים.