כתבות

לבבות שוקולד קפואים על מקל קינמון

פרלין לבבות

מתכון ללבבות שוקולד המוגשים בצורה יוחדת על מקלות קינמון. מחפשים משהו מתוק להפתיע את בן הזוג? אהבה ושוקולד הם תמיד שילוב מנצח.

מהמתכון יוצאים כ-15 לבבות.

להכנת מתכון זה תזדקקו לשלוש תבניות מאפינס מצורת לב, רצוי מסיליקון.

 

לקרם האנגלז

1 כוס חלב

3/4 כוס סוכר

4 חלמונים

 

ללבבות השוקולד

250  גרם שוקולד מריר איכותי

2  כפות ליקר אייריש קרים או כל ליקר קפה

1/2  כוס ברס (קראנץ’ אגוזי לוז) או ליקר קפה

1  מיכל שמנת מתוקה

15-20  מקלות קינמון

 

לקישוט

אבקת סוכר ואבקת קקאו

 

אופן ההכנה

1

מכינים את קרם האנגלז.

בסיר קטן מביאים לרתיחה את החלב עם 50 גרם מהסוכר ומורידים מהאש.

במקביל מקציפים את החלמונים עם 100 גרם הסוכר הנותרים עד לקבלת קצף יציב וקשה.

2

שופכים את החלב הרותח על החלמונים המוקצפים, תוך כדי ערבוב במטרפה,לקבלת קרם נוזלי .

מוסיפים את השוקולד לקרם האנגלז החם ומערבבים עד להמסה.

מוסיפים את האייריש קרים ואת הברס, מערבבים ומצננים.

3

מכינים את הלבבות.

מקמקציפים פיצים את השמנת המתוקה עד לקבלת פסגות קצפת רכות ומקפלים אותה ב-3 מנות לתוך קרם השוקולד הקר.

ממלאים את השקעים שבתבניות בקרם ותוקעים בכל אחד מקל קינמון.

4

מכניסים למקפיא לכמה שעות עד שהקרם מתקשה, ומשחררים מהתבנית.

מעטרים כל לב באבקת סוכר ואבקת קקאו, בדוגמת חצי -חצי.

רוצים להשקיע במישהו אהוב? תוכלו להזמין מתנות מפנקות לאהובים ולקבל אותם עד אליכם.

טבלת I Love You של עיגולים במילוי קרם אגוזים.