מן התקשורת

תחרות עסקים קטנים, ידיעות אחרונות:

דבר השופטים שבחרו ב Roy שוקולד מתוך יותר מ 600 חברות שהגישו מועמדות:

"בתוך הטרנד המתפתח והגואה של בוטיקי שוקולד איכותיים בולטת רשת Roy שוקולד, שהתחילה את דרכה בדוכני מכירה בקניונים ובירידים והפכה תוך זמן קצר לאחת השחקניות החזקות בתחום." 

הרשת המשפחתית של רואי גרשון ואשתו שרון, לא מפסיקה לגדול, להרחיב את מגוון המוצרים ולספק ללקוחותייה חוויה מתוקה ואיכותית.

ידיעות אחרונות חזרו שוב לרואי שוקולד  לראות מה התחדש מאז הזכייה בתחרות עסקים קטנים לפני חמש שנים. 

 

צוות מומחים של מגזין ממון, ידיעות אחרונות, פרסם בתאריך 19/9/08 דירוג של בוטיקי השוקולד הישראלים והמיובאים לארץ, מבוסס על טעימה עיוורת ודירג את Roy שוקולד כ"טוב ביותר", במקום הראשון!!! 

חלק מהציטוטים דיברו על "השוקולטייה גאון", "מוצרים מעולים", "מושלם"...

קרין גורן, קונדיטורית, מחברת ספרי אפיה, מנחת תוכניות אפיה ומתוקים:

"מושלם ואסתטי, אפילו במריר, ואני לא אוהבת מריר. תותח בכל הקטגוריות: ביצירתיות, במראה, במרקם ובטעם"

מיקי שמו, קונדיטוריה שמו:

"השוקולד במילוי צ'אי מסאלה עם הל, קינמון וציפורן נאה, מדהים, טעים ומקורי. השוקולטייה גאון."

צ'ארלי פדידה, שף בכיר במלון שרתון פלאז'ה בתל-אביב, קפטן נבחרת ישראל לאולימפיאדת הבישול 2008:

"מוצרים מעולים, שוקולטייה שגורם לי לסמוך עליו, להכניס לפה כל פראלין ולחכות להנאה. הצורות אסתטיות. הציפוי הדק מעיד על איכות. בולט בשוקולד המריר במילוי קרם אמרטו."



chocolate honey dipperמתכון מושלם של דיפר (כפית) שוקולד ודבש לראש השנה, יאמיז (רשת) 2016

לכתבה וסירטון 

 

ברכת שוקולד על מקל, יאמיז 2016

לכתבה וסירטון

 

לא רוצים להפוך לעלית... כלכליסט 2013

רואי ושרון מספרים על התפתחות המותג רואי שוקולד, על ייצוא ולמה הם לא מתחרים עם עלית.. רוצים לקרוא עוד...


איך מכינים פראלינים?פרלינים

תמיד חלמתם לדעת איך מכינים פרלינים? הציוד, המתכון והתמונות.. איך מכינים פראלינים?! וואלה 2011

 




9b41633166518258efba9c3750493c54טמפרינג, שלב אחרי שלב... (כולל סרטון הדגמה)

השלב המסובך בכל הכנת פרלינים הוא הטמפרינג. רואי מסביר איך עושים טמפרינג לשוקולד ואיך ממשיכים gם זה הלאה/

 YNET, אפריל 2009 (כתבה שנייה בסדרה)

 

האם זה אפשרי להכין פרלינים בבית?

רואי טוען שזה אפשרי להכין בבית פרלינים מושלמים ושגם הוא התחיל ככה את דרכו. רוצים להבין איך? לכתבה המלאה: YNET, אפריל 2009 (כתבה ראשונה בסדרה)

 

מקס ברנר, מאחוריך!

וואלה 2006, ביקורת כמעט ראשונה על רוי שוקולד בתחילת דרכנו

 

שוקולד בריא לשיניים, מאקו, ערוץ 2

לכתבה

רוצים לקבל הטבות והנחות, ולדעת ראשונים על המבצעים שלנו?
הצטרפו למועדון הלקוחות שלנו והשארו מעודכנים
מאשר/ת לקבל מידע ועדכונים מאתר Roy Chocolate

Roy שוקולד.

רשת בוטיקי שוקולד ומתוקים. שוקולד פרימיום עם מגוון מארזי מתנה של פראלינים, טראפלס, פראלינים ממותגים, חטיפי שוקולד ייחודיים, מתנות ראש השנה, סלסלות שי לחג, מארזי שי לפסח. מארזים לעובדים, מתנות ללקוחות. |משרדי הנהלה: 03-9393963 : דוא"ל: info@roychocolate.co.il |מנהלת שיווק ומכירות אוסי-054-2800186

×
×
loading...